BURSA / YILDIRIM - Sait Süheyla Bildirener İmam Hatip Ortaokulu

0(224) 326 38 81
Piremir Mahallesi, Türbe Sokak, No 8 Yıldırım/BURSA
Vizyon
SAİT SÜHEYLA BİLDİRENER İMAM HATİP ORTAOKULU Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.
Misyon
SAİT SÜHEYLA BİLDİRENER İMAM HATİP ORTAOKULU Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.
Öğretim Şekli :tek öğretim
Doğal Gaz
Ulaşım
Heykel yönünden gelindiğinde 3/C numaralı belediye otobüsü kullanıldığında Okulumuza rahatlıkla ulaşılabilir. Ayrıca S/1, S/2, E/12, 3/İ, 99, 94 Nolu belediye otobüsleri de okulumuz yakınından geçmektedir.
Musababa mah. Türbe Sok. No:8 Yıldırım- BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine uzaklık 1.5 km; il merkezine uzaklık da 4-5 km civarıdır.